Halvförsäkring bakgrund
Halvförsäkring logo

Sensor halvförsäkring


För dig som letar efter en billig och bra försäkring till din bil så är Sensor Försäkring ett mycket bra val att överväga.

Det bästa med Sensor Försäkring

Det bästa med Sensors halvförsäkring är det flexibla grundskyddet som anpassar sig efter dina behov. Med möjlighet att välja självrisknivå och ett omfattande skydd vid trafikolyckor, brand, glas- och stöldskador kan du känna dig trygg och säker på vägarna. Sensors halvförsäkring ger dig det skydd du behöver utan att kompromissa på kvaliteten.

  • Sensor Försäkring halvförsäkring

Vad som erbjuds

En halvförsäkring hos Sensor ger dig en trygg och omfattande försäkring för din bil. Med trafikmomentet får du ett grundläggande skydd som täcker både dig och dina passagerare vid en trafikolycka. Skulle du orsaka skador på andra personer, fordon eller egendom så ersätts även dessa. Det är ett viktigt skydd som enligt lag krävs att du har som ägare till bilen.

Utöver trafikmomentet inkluderar halvförsäkringen flera andra fördelaktiga moment. Brandskyddet ger dig ersättning vid skador orsakade av explosion, åska, brand eller kortslutning i kablar och ledningar. Det kan vara en lättnad att veta att du har skydd mot oväntade händelser av detta slag. Glasförsäkringen täcker spräckta eller krossade vindrutor, sidorutor och bakruta, vilket kan mycket väl kan inträffa i trafiken.

Stöldmomentet är också en betydande del av halvförsäkringen hos Sensor. Skulle din bil bli stulen eller utsatt för tillgrepp, ersätts inte bara bilen i sig utan även eventuella skador på bilen i samband med händelsen. Det ger en extra trygghet i situationer där stölder kan vara ett reellt hot. Halvförsäkringen inkluderar även räddningsskydd vilket ger dig ersättning för bärgning till närmaste verkstad vid driftstopp, stöld eller skada på bilen.

Skaffa halvförsäkring hos Sensor Försäkring

Fakta

Ditt pris

Priset på halvförsäkringen hos Sensor Försäkring påverkas av försäkringsnivå, bilmodell, bilålder, bostadsort, din ålder & försäkringshistorik.

Rätt försäkringsnivå

Utöver halvförsäkring hos Sensor Försäkring för din bil så kan du även välja trafikförsäkring för billigare pris eller helförsäkring för ett utökat skydd.

Kundnöjdhet

I senaste undersökningen från Svenskt kvalitetsindex så får övriga bolag 74,6 % nöjda kunder, dvs toppen på högst kundnöjdhet.

Omdöme

Halvförsäkring bakgrund

Intresserad av Sensor Försäkring?

SE ERBJUDANDEN