Halvförsäkring bakgrund
Halvförsäkring logo

Gofido halvförsäkring


För dig som letar efter en billig och bra försäkring till din bil så är Gofido ett mycket bra val att överväga.

Det bästa med Gofido

Med Gofidos halvförsäkring får du inte bara skydd mot brand, glas och stöld, men också tillgång till räddning och bärgning. Denna försäkring är skräddarsydd för att ge dig sinnesro på vägarna.

  • Gofido halvförsäkring

Vad som erbjuds

Halvförsäkringen hos Gofido täcker dig vid flera olika typer av incidenter. För det första får du skydd för skador på fordonet efter brand, explosion eller blixtnedslag. Detta inkluderar även skador på elektriska kablar som uppstått genom kortslutning. Dessutom täcks du för reparation eller byte av vind-, sido- eller bakrutor som krossats eller spräckts, exempelvis genom stenskott. Slutligen är du även försäkrad om din bil skulle bli stulen, inklusive normalt tillhörande utrustning och tillbehör.

Försäkringen erbjuder ytterligare två moment som kan vara särskilt värdefulla. Det ena är tilläggen självriskskydd vid djurkollision och uppsåtlig skadegörelse av tredje man, där ersättning lämnas med högst 6 000 kr. Det andra är kristerapi, där du kan få ersättning för terapi utförd av legitimerad psykolog i Sverige om du eller en passagerare drabbats av psykisk ohälsa som en direkt följd av rån eller trafikolycka.

Ett annat utmärkande drag för Gofidos halvförsäkring är tillägget för assistans utan självrisk. Om du skulle råka ut för ett driftstopp, till exempel på grund av bränslebrist eller punktering, så täcker försäkringen bärgning eller hjälp på plats upp till 5 000 kr. Försäkringen gäller dessutom i alla länder som är anslutna till det så kallade Gröna kort-systemet, vilket ger dig stor flexibilitet när det kommer till var du kan använda din bil.

Skaffa halvförsäkring hos Gofido

Fakta

Ditt pris

Priset på halvförsäkringen hos Gofido påverkas av försäkringsnivå, bilmodell, bilålder, bostadsort, din ålder & försäkringshistorik.

Rätt försäkringsnivå

Utöver halvförsäkring hos Gofido för din bil så kan du även välja trafikförsäkring för billigare pris eller helförsäkring för ett utökat skydd.

Kundnöjdhet

I senaste undersökningen från Svenskt kvalitetsindex så får övriga bolag 74,6 % nöjda kunder, dvs toppen på högst kundnöjdhet.

Omdöme

Halvförsäkring bakgrund

Intresserad av Gofido?

SE ERBJUDANDEN