Halvförsäkring bakgrund
Halvförsäkring logo

Hedvig halvförsäkring


För dig som letar efter en billig och bra försäkring till din bil så är Hedvig ett mycket bra val att överväga.

Det bästa med Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som erbjuder en halvförsäkring som passar perfekt för bilägare som vill ha ett bra skydd till ett förmånligt pris. Det bästa med Hedvig är att de kombinerar omfattande försäkringsskydd med en enkel och smidig hantering. Du kan känna dig trygg med att dina behov täcks samtidigt som du slipper krånglig administration och onödiga kostnader.

  • Hedvig halvförsäkring

Vad som erbjuds

En halvförsäkring hos Hedvig ger dig ett skydd som täcker flera viktiga områden. För det första, trafikförsäkringen skyddar både föraren, passagerarna och personer utanför bilen vid en olycka. Det är en obligatorisk försäkring enligt lag och ger ersättning för personskador oavsett vem som orsakar olyckan.

För det andra, trafikförsäkringen hos Hedvig skyddar även om du skulle orsaka skador på annans egendom med din bil. Detta kan vara till exempel skador på annans fordon eller övrig egendom. Hedvig täcker kostnaderna för skadorna och hjälper dig att hantera situationen smidigt.

För det tredje, med Hedvig får du också ett förmånligt skydd vid psykisk ohälsa som en direkt följd av en trafikolycka eller rån. Du och dina passagerare kan få behandling av legitimerad psykolog i Sverige, med upp till 10 terapitillfällen per försäkrad och en krishjälp som gäller upp till 12 månader.

Skaffa halvförsäkring hos Hedvig

Fakta

Ditt pris

Priset på halvförsäkringen hos Hedvig påverkas av försäkringsnivå, bilmodell, bilålder, bostadsort, din ålder & försäkringshistorik.

Rätt försäkringsnivå

Utöver halvförsäkring hos Hedvig för din bil så kan du även välja trafikförsäkring för billigare pris eller helförsäkring för ett utökat skydd.

Kundnöjdhet

I senaste undersökningen från Svenskt kvalitetsindex så får övriga bolag 74,6 % nöjda kunder, dvs toppen på högst kundnöjdhet.

Omdöme

Halvförsäkring bakgrund

Intresserad av Hedvig?

SE ERBJUDANDEN