Halvförsäkring bakgrund
Halvförsäkring logo

OKQ8 halvförsäkring


För dig som letar efter en billig och bra försäkring till din bil så är OKQ8 Försäkring ett mycket bra val att överväga.

Det bästa med OKQ8 Försäkring

Det bästa med OKQ8s halvförsäkring är att det är en omfattande försäkring som kombinerar skydd mot skador, stöld och rättsliga tvister. Med förmåner som allrisk, maskinskadeskydd, rättsskydd, krisstöd och räddning så kan du känna dig tryggare bakom ratten. Oavsett om det handlar om oväntade skador på inredningen, problem med motor eller behov av juridisk hjälp så är du skyddad genom OKQ8s halvförsäkring.

  • OKQ8 Försäkring halvförsäkring

Vad som erbjuds

En halvförsäkring hos OKQ8 erbjuder dig ett brett spektrum av skydd och förmåner för din bil. Genom att teckna denna försäkring kan du känna dig trygg och säker på vägarna. En av de viktigaste förmånerna är Allrisk-försäkringen som täcker skador på bilens inredning och stöld eller förlust av bilnyckel.

Dessutom inkluderar halvförsäkringen maskinskadeskydd som ger dig ersättning för plötsliga och oförutsedda skador eller fel på viktiga komponenter i bilen som motor, startmotor och styrelektronik. Detta innebär att du kan få snabb hjälp och ersättning om din bil skulle drabbas av tekniska problem.

En annan fördel med OKQ8s halvförsäkring är rättsskyddet som ingår. Detta ger dig skydd vid eventuella juridiska tvister kopplade till din försäkrade bil. Du kan känna dig trygg i vetskapen om att nödvändiga ombuds- och rättegångskostnader täcks om du skulle hamna i en tvist.

Skaffa halvförsäkring hos OKQ8 Försäkring

Fakta

Ditt pris

Priset på halvförsäkringen hos OKQ8 Försäkring påverkas av försäkringsnivå, bilmodell, bilålder, bostadsort, din ålder & försäkringshistorik.

Rätt försäkringsnivå

Utöver halvförsäkring hos OKQ8 Försäkring för din bil så kan du även välja trafikförsäkring för billigare pris eller helförsäkring för ett utökat skydd.

Kundnöjdhet

I senaste undersökningen från Svenskt kvalitetsindex så får övriga bolag 74,6 % nöjda kunder, dvs toppen på högst kundnöjdhet.

Omdöme

Halvförsäkring bakgrund

Intresserad av OKQ8 Försäkring?

SE ERBJUDANDEN