Halvförsäkring bakgrund
Halvförsäkring logo

ICA Försäkring halvförsäkring


För dig som letar efter en billig och bra försäkring till din bil så är ICA Försäkring ett mycket bra val att överväga.

Det bästa med ICA Försäkring

Det bästa med ICAs halvförsäkring är att du får ett pålitligt skydd för din bil samtidigt som du blir belönad med bonuspoäng på ICA. Du kan vara trygg med att din bil är väl försäkrad och samtidigt dra nytta av förmåner som belönar din lojalitet som ICA-stammis. Med omfattande täckning för motordelar, glasrutereparation och allriskskydd ger halvförsäkringen dig en förmånlig kombination av skydd och belöningar.

  • ICA Försäkring halvförsäkring

Vad som erbjuds

En halvförsäkring hos ICA ger dig en rad fördelar och ett omfattande skydd för din bil. För det första täcker halvförsäkringen kostnader för oförutsedda fel på motordelar, växellåda och klimatanläggning under de första åtta åren eller 12 000 mil. Detta ger dig trygghet och ekonomiskt skydd om något oväntat skulle inträffa med din bil.

För det andra inkluderar halvförsäkringen bärgning och hemtransport, vilket kan vara mycket värdefullt om du skulle få problem med din bil långt hemifrån. Det är skönt att veta att du kan få hjälp och bli transporterad till en verkstad om det behövs. Dessutom ingår reparation eller byte av glasruta i försäkringen vilket är en vanlig skada som kan uppstå och som kan vara kostsam att åtgärda på egen hand.

För det tredje är allriskskyddet en annan förmånlig del av halvförsäkringen hos ICA. Det innebär att du får ersättning vid feltankning, förlust av bilnyckel eller oväntade skador på inredningen. Detta ger dig en extra trygghet och ekonomiskt stöd om olyckan skulle vara framme.

Skaffa halvförsäkring hos ICA Försäkring

Fakta

Ditt pris

Priset på halvförsäkringen hos ICA Försäkring påverkas av försäkringsnivå, bilmodell, bilålder, bostadsort, din ålder & försäkringshistorik.

Rätt försäkringsnivå

Utöver halvförsäkring hos ICA Försäkring för din bil så kan du även välja trafikförsäkring för billigare pris eller helförsäkring för ett utökat skydd.

Kundnöjdhet

I senaste undersökningen från Svenskt kvalitetsindex så får övriga bolag 74,6 % nöjda kunder, dvs toppen på högst kundnöjdhet.

Omdöme

Halvförsäkring bakgrund

Intresserad av ICA Försäkring?

SE ERBJUDANDEN