Halvförsäkring bakgrund
Halvförsäkring logo

Gjensidige halvförsäkring


För dig som letar efter en billig och bra försäkring till din bil så är Gjensidige ett mycket bra val att överväga.

Det bästa med Gjensidige

Gjensidige erbjuder en halvförsäkring som är ett utmärkt val för dig som äger en bil. Med en halvförsäkring hos Gjensidige kan du vara trygg och säker på vägarna. Försäkringen ger dig omfattande skydd och täcker både personskador och skador på egendom. Dessutom finns det flera extra förmåner som gör Gjensidige till ett av de bästa valen av halvförsäkring.

  • Gjensidige halvförsäkring

Vad som erbjuds

En halvförsäkring hos Gjensidige ger dig ett brett skydd och flera förmåner som kan vara ovärderliga i händelse av en olycka eller skada. För det första täcker trafikförsäkringen personskador på både förare och passagerare samt skador på tredje part såsom cyklister och fotgängare. En trafikförsäkring är ett laglig krav för att få köra din bil och Gjensidige ser till att du har detta nödvändiga skydd.

Utöver trafikförsäkringen erbjuder Gjensidige ersättning för kristerapi hos legitimerad psykolog om du skulle vara inblandad i en trafikolycka eller utsättas för rån. Gjensidige halvförsäkring täcker också skador till följd av brand, blixtnedslag och explosion.

Dessutom täcker halvförsäkringen skador på bilen vid stöld eller stöldförsök. Om din bilglasruta skulle spricka eller krossas ersätter Gjensidige också detta. Du har möjlighet att reparera rutan hos en av Gjensidiges godkända reparatörer vilket kan innebära att du inte behöver betala någon självrisk för reparationen.

Skaffa halvförsäkring hos Gjensidige

Fakta

Ditt pris

Priset på halvförsäkringen hos Gjensidige påverkas av försäkringsnivå, bilmodell, bilålder, bostadsort, din ålder & försäkringshistorik.

Rätt försäkringsnivå

Utöver halvförsäkring hos Gjensidige för din bil så kan du även välja trafikförsäkring för billigare pris eller helförsäkring för ett utökat skydd.

Kundnöjdhet

I senaste undersökningen från Svenskt kvalitetsindex så får övriga bolag 74,6 % nöjda kunder, dvs toppen på högst kundnöjdhet.

Omdöme

Halvförsäkring bakgrund

Intresserad av Gjensidige?

SE ERBJUDANDEN